Avocado-limoen taart om je vingers bij af te likken
Posted By roosvanwest On 3 mei 2013 @ 11:00
Ingrediënten (voor een medium springvorm):
Voor de bodem:
Bereiding:
Bodem:
– Laat de kokosolie voor de bodem in een kommetje au bain marie (of in de oven op 50°C)  smelten. Doe hetzelfde voor de kokosolie en cacaoboter voor de vulling (mag bij elkaar).
– Leg bakpapier op de bodem van de springvorm
– Doe de noten in de blender samen met de dadels en de kokosrasp en maal fijn
– Voeg de vanille en de citroensap toe en de gesmolten kokosolie, blend tot het mengsel aan elkaar plakt
– Duw het mengsel in de springvorm en laat in de koelkast hard worden
Vulling:
– Doe de avocado, de banaan, de limoensap en -rasp, de honing en stevia, de kokosmelk, de vanille en het zout in de blender en mix tot een gladde massa
– Voeg de lecithine toe en blend goed (als je korrels gebruikt, zorg dat ze helemaal kapot/opgelost zijn)
– Voeg als laatste de gesmolten kokos- en cacaoboter toe (en eventueel de munt) en blend door het mengsel
– Giet de vulling op de gekoelde bodem en laat in de koelkast opstijven (of in de vriezer als je haast hebt!)
Decoreren met kiwi of bijvoorbeeld boragebloemetjes en kleine stukjes serveren (dat worden er vanzelf meer) en genieten maar!
Article printed from Roos Goes Green: http://www.roosgoesgreen.nl
URL to article: http://www.roosgoesgreen.nl/voeding/limoen-avocado-taart/
Click here to print.
Copyright © 2015 nieuwe.roosgoesgreen. All rights reserved.