chocoladepudding darmen

Kookworkshop 25 november: Fit de winter door zonder suiker!

chocoladepudding darmenKortere dagen, donkere avonden, koud buiten… Je krijgt meer zin in lekkere dingen, de feestdagen komen langs, je wilt genieten van de gezelligheid, maar ook jezelf fit houden. In deze workshop leer je alles over gezonde zoetstoffen, gaan we darmstrelende chocoladepudding maken en krijg je recepten voor bijvoorbeeld glutenvrije gevulde speculaas. Als extra bonus leer je 5 simpele selfcare practices waarmee je je immuunsysteem ondersteunt en vol energie de winter door kan.

We gaan met zoveel mogelijk verschillende zoetstoffen werken: stevia, yaconsiroop, kokosbloesemsuiker en rawfood poeders als mesquite en maca. Als alternatieven voor tarwemeel gebruiken we o.a. kastanjemeel en amandelmeel. Alle gerechten zijn suikervrij en glutenvrij en lekker!

Daarnaast verklap ik de 5 meest effectieve selfcare practices die je met gezonde ingrediënten kunt doen gedurende het winterseizoen om goed voor jezelf en je immuunsysteem te zorgen!

Na het kokkerellen gaan we gezamenlijk proeven en genieten van de gemaakte hapjes. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn biologisch. Je krijgt een cursusmap met alle recepten mee zodat je vol nieuwe inspiratie voor gezonde creaties naar huis gaat! 

  • Wanneer: 25 november 2018 van 14.30 tot 17.30
  • Waar: Den Haag, kookstudio in de Grote Pyr, Waldeck pyrmontkade 116
  • Investering: € 48,-
  • Aanmelden: info@roosgoesgreen.nl
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Een reactie plaatsen