Krijg Nou Watt

Een tijdje geleden toen de klimaattop in Kopenhagen nog hot news was en nog niet z’n blauwtje had gelopen, was ik een kijkje gaan nemen bij Beat the Heat in de Jaarbeurs, het hippe klimaateventgeorganiseerd door Greenpeace. Ik dacht, een mooie gelegenheid om wat rond te neuzen wat voor organisaties daar zoal staan om hun groene waar aan de man te brengen, en vooral in de hoop dat er een leuke club tussen zou zitten om mijn pijlen op te gaan richten voor werk.

Maar na een handjevol organisaties en een leuke sinaasappelpers die op fietskracht werkt, ben ik al vrij snel uitgekeken en voel me wat verloren in die enorme hallen. Ik drentel dus maar richting uitgang als ik opeens oog in oog sta met een oud-klasgenoot van de middelbare school, krijg nou watt! Die jongen die er vroeger groot genoegen in schiep om de draak te steken met mijn geitewollensokkenouders stond hier zelf een geitenwollensok te zijn met de eerste ledlampenwinkel in Nederland: Watt nou in Rotterdam. Kijk maar s op de site voor een mooi en duurzaam ledlampje uit een hippe winkel, www.wattnou.nl.
Uiteraard werd er in 3 zinnen uitgewisseld wat er in de afgelopen 10 jaar was gebeurd (werk, wonen, relatie wordt dat dan) en hij was nog aardig geworden ook, werkt absoluut positief, die groene sector. Zo had ik er weer een extra netwerklijntje bij in de duurzame wereld 😉

Tip: 7 februari opent Watt Nou een 2e vestiging in Utrecht op t Vredenburg (34). De opening is om 12 uur, tijdens de culturele zondag van de gemeente Utrecht en het Jazz enz. festival. Ze hebben naast hapjes en drankjes ook een Jazz band en een jazz DJ.

 

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.