Nieuwe kans voor zaadbommen tegen Monsanto

mamrectangleMonsanto komt woensdag naar een manifestatie in de Rai. Een nieuwe kans om ze te laten weten dat we niet van hun genetisch gemanipuleerde gewassen gediend zijn! En al helemaal niet van bestrijdingsmiddelen als round-up. Lees voor meer info over de alles-onterende praktijken van Monsanto mijn blog Ons voedsel eigendom van Monsanto?

Monsanto komt dit keer naar de Cropworld Global RAI Amsterdam op 29 en 30 oktober. Op woensdag 30 oktober is er weer een March against Monsanto (MAM).
Aanvang 14.00 uur. Let op, aangepaste startplek is midden voor hoofdingang RAI (tegenover Kennedylaan). Op de facebookpagina van MAM is te lezen wat de inzet is van de demonstratie; niet alleen maar boe maar vooral creatief:

Op deze MAM manifestatie spreken we ons uit tegen de chemische landbouwgiganten die een grote invloed hebben op onze voedselketen (Monsanto, Bayer, DuPont, BASF, Dow en Syngenta) en voor de positieve, duurzame, eerlijke alternatieven. We gaan met zijn allen zoveel mogelijk leuke, creatieve en constructieve manieren bedenken om het grote publiek te informeren over de wandaden van de chemische landbouwmultinationals. Maar we blijven niet hangen in boe-geroep en het is ook allemaal niet zo zwaar: we maken immers zelf onze wereld en kunnen zelf het verschil maken! Daarom vieren we vooral het positieve alternatief wat we met zijn allen leven! Zo veranderen we vanuit onszelf ook de wereld stap voor stap. 

2 gedachten over “Nieuwe kans voor zaadbommen tegen Monsanto

  1. O.K. de invloeden van Monsanto zijn veel te groot. Wat zijn de werkelijke alternatieven in deze overbevolkte wereld waarin onvoldoende voedsel voor iedereen is? Of zijn we alleen maar bezig met ons eigen kikkerlandje schoon te vegen.?

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.