Kookworkshop 25 januari: frisse start met lokale superfoods!

Ik dacht dat ik niet aan goede voornemers deed, maar ik betrap mezelf er toch op dat ik het nieuwe jaar gebruik om van een paar minder geliefde gewoontes af te komen ( in ieder geval tijdelijk…). Iets met koffie en chocola… En dat ik braaf elke ochtend een glas warm water met citroen en cayennepeper op de nuchtere maag drink (schijnt goed te zijn voor je verteringssysteem)… Maar of je nou van goede voornemens houdt of niet, zonder griep de winter door willen we allemaal wel! Vandaar dit keer een kookworkshop die een boost voor je immuunsysteem is! Vol met tips om ook in deze wintermaanden aan genoeg vitaminen te komen. En dan bij voorkeur niet alleen met citrusvruchten uit het zuiden, maar juist met producten van eigen bodem: lokale superfoods! Nieuwsgierig? Kom dan 25 januari naar de sfeervolle kookstudio van Boerin en de Kok in Amstelveen en laat je verrassen wat er allemaal kan!

In deze wintermaanden is het natuurlijk een stuk lastiger om aan verse bladgroenten te komen. Om toch voldoende nutriënten binnen te krijgen moet je dus een beetje creatief zijn. Daar ga ik jullie mee op weg helpen! Wat kan je zoal verwachten?:

Groene smoothies
Zelf kiemgroenten maken
Lekkere recepten met (gefermenteerde) kool
Recepten met winterse lokale superfoods
Supplementen nodig ja of nee?

Tijdens de workshop krijg je een korte uitleg over je immuunsysteem en de ingrediënten die we gaan gebruiken. Daarna gaan we in groepjes de gerechten bereiden en die eten we gezamenlijk op. Alle ingrediënten zijn biologisch en alle gerechten zijn suiker- en glutenvrij. Je krijgt een cursusmap met alle recepten mee zodat je vol nieuwe inspiratie voor gezonde creaties naar huis gaat!

Wanneer: zondag 25 januari 2015

Tijd: 11-14 uur

Waar: kookstudio Boerin en de kok, Bovenkerkerweg 114A, Amstelveen

Kosten: 45 euro

Leuk als je er bij bent! Je kunt je per mail aanmelden op info@roosgoesgreen.nl

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.