Frisse citroen-kokostaart die smelt op je tong (vegan)

Deze super zachte, romige maar toch frisse citroenvulling, daar mag je mij voor wakker maken. Perfect voor warme dagen. Omdat de vulling niet op basis van cashewnoten is (wat bij veel raw en vegan taarten wel het geval is), is de vulling lekker licht. Ik heb agar agar (vegan alternatief voor gelatine) gebruikt om de vulling op te stijven. Dat moet je even verhitten, dus officieel niet raw, maar zo proeft het wel! En een klein beetje cacaoboter maakt de smaak helemaal af. Niet ingewikkeld!

13 gedachten over “Frisse citroen-kokostaart die smelt op je tong (vegan)

  1. lijkt me een super recept, ga ik zeker eens proberen. Echter paranoten als bodem?? Paranoot is een heftige noot qua inhoudsstoffen (Selenium en meer), het is goed om dagelijks een paranoot te nemen, maar een bodem van enkel paranoot lijkt me niet heel verstandig. In beperkte verhouding met andere noten kan natuurlijk wel Dank voor het t recept.

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.