Primeur! Kook- en yogaworkshop 10 mei in Zandvoort: Connect to your gutfeeling!

Soms kan je gezond eten wat je wilt maar blijft het kwakkelen met je energie. Grote kans dat je darmen niet op orde zijn. Als het daar niet stroomt, stroom jij ook niet! In deze kook & yoga workshop die ik samen met yogi Blanca geef, krijg je informatie en ervaringen over wat je dagelijks kunt doen om je darmen te ondersteunen. Zowel met je voeding als met lichaamswerk en yoga. Op een prachtige locatie vlak aan zee nodigen we je deze dag uit om weer contact te maken met wat jouw buik je te vertellen heeft.

Heb jij contact met je gutfeeling?

De darmen zijn je energie-centrale. Als daar iets niet klopt blokkeert dat je hele energie-huishouding. Misschien zitten er dingen in de weg die je niet kan verteren (letterlijk en figuurlijk). Door die vrij te maken kan je weer beter horen wat je buik (ergo je intuïtie) je te vertellen heeft over wat voor jou klopt. Vaak weet ons lichaam heel goed wat het nodig heeft aan voeding (ook letterlijk en figuurlijk!) maar zijn we verleerd er naar te luisteren.

Maak je darmen gezond

Deze dag staat helemaal in het teken om weer verbinding te kunnen maken met je gut feeling. Je leert yoga-oefeningen die je darmen helpen om los te laten wat losgelaten mag worden. En welke oefeningen een goede vertering ondersteunen. We gaan lekker zelf aan de slag in de keuken om een heerlijke en gezonde lunch voor een happy “gut” te bereiden. Zo leer je hoe je makkelijk gefermenteerde groenten in je maaltijden verwerkt, hoe je een helend kuzu-gember drankje maakt, en hoe je met een heerlijke vegan agar agar pudding je darmwand een plezier doet. Uiteraard zijn alle recepten suikervrij en ook glutenvrij.

Praktisch:

Datum: donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaart)

Tijd: 10.30-17.00

Locatie: Het Lichthuis in Zandvoort (15 minuten lopen van het strand)

Deelnamekosten €80 pp

Dat is inclusief:
– twee yogalessen en een kookworkshop
– thee
– hapjes tussendoor
– lunch
– digitaal document met inhoud workshop

We hanteren een maximum van 14 deelnemers, dus ruimte voor persoonlijke aandacht…

Inschrijven en meer informatie: info@roosgoesgreen.nl

Wie zijn wij?

Ik geef deze dagworkshop samen met yogi Blanca van ‘B-conscious’. Zij inspireert mensen en bedrijven om vitaal te leven met meer lichaamsbewustzijn. Dit doet ze door middel van yogalessen, workshops en coaching.

Jullie kennen mij van roosgoesgreen als een echte foodie, maar wat jullie nog niet weten is dat ik naast gezonde voeding minstens zo gek ben op lichaamswerk. Ons lijf heeft ons zo veel te vertellen over waar spanningen zitten, waar we over onze grenzen gaan, wat klopt voor ons en wat niet. Door lichaamswerk kan je opgekropte emoties vrij laten, kan je energie beter gaan stromen en krijg je weer contact met wat jouw voedt (letterlijk en figuurlijk!). Dan wordt gezond eten geen ‘moeten’ maar een cadeau aan jezelf.

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten op 10 mei!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.