vegan cheesecake

Bosbessen sinaasappel cheesecake (vegan en raw) met crunchy bodem

vegan cheesecakeGeweldig toch, dat je met geweekte cashewnoten een heerlijk smeuïge vulling voor een taart kan maken zonder dat je zuivel nodig hebt? Ik vind echte kwarktaart heerlijk, daar niet van, maar een vegan alternatief  dat zo lekker is daar word ik dan ook weer heel blij van! Vaak vond ik de recepten van internet een beetje weeïg, maar met de kick van bosbessen en sinaasappel komt het helemaal goed. Ook de crunchy bodem door de geroosterde boekweitkorrels geeft het net die pit die het nodig heeft. Try it out!

 

8 gedachten over “Bosbessen sinaasappel cheesecake (vegan en raw) met crunchy bodem

  1. Beste Roos, geweldig recept, bedankt.
    I.p.v. boekweitkorrels, had ik niet voorradig, havermout gebruikt met prima resultaat.
    Taart smaakt verrukkelijk.

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.