R. van West

Vers aardbeienijs, zonder ijsmachine!

R. van West

Supermakkelijk, geen ijsmachine nodig, alleen een staafmixer of blender, ingevroren aardbeien, slagroom en een beetje stevia (of suiker).

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien, ingevroren
  • Klein bekertje slagroom (125 ml) (deels yoghurt of kwark is ook heerlijk of een deel kokosmelk)
  • 1 tl kristalstevia

Bereiding:

– Doe de slagroom in een maatbeker of in de blender

– Voeg de stevia toe

– Doe er dan beetje bij beetje de aardbeien bij om te mixen (staafmixer) of in één keer (blender), tot je een luchtig geheel hebt. Uiteraard kan je naar eigen inzicht chocoladenibs (zou ik doen!), noten, of andere lekkere dingen toevoegen.

Enjoy!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 gedachten over “Vers aardbeienijs, zonder ijsmachine!

  1. Ik doe dit al jaren met kant en klaar ingevroren frambozen die ik, direct uit de vriezer even fijn maal tot hele kleine stukjes (gravel) die snel door de stijfgeklopte slagroom roeren en direct serveren eventueel met nog een bolletje ijs en vers fruit, heerlijk.

Een reactie plaatsen