Vier verrassende natuurlijke vetverbranders

Vet verbranden zonder er iets voor te hoeven doen, dat willen we allemaal wel. Zonder sportschool of hongerdieet van sla en groentesap. Dat kan. Voeg simpelweg deze supervetverbranders aan je dieet toe en je geeft een enorme boost aan je metabolisme. Just try it at home:

Kokosnoot

Gezond hoeft niet groen te zijn, sterker nog: op deze witte bounty queen kan je zo een paar weken overleven. Kokosolie is een van de gezondste oliën die o.a. de werking van de schildklier stimuleert en preventief werkt op hart- en vaatziekten. De slanke taille krijg je door de stimulerende werking die kokos heeft op het metabolisme van de lever. Bijkomend voordeel is het verzadigde gevoel dat kokos je geeft; minder ruimte voor andere versnaperingen.

Avocado

Avocado’s zitten vol met omega-9 vetzuren die het omzetten van vet in energie stimuleren en het cholesterol gehalte in je bloed verminderen. Deze vetzuren zitten ook in olijfolie en macademia noten.

Noten

Over noten gesproken: onderzoekers van Harvard zijn er achter gekomen dat mensen die per dag drie ons noten eten per maand 2,5 cm vet op de taille kunnen kwijtraken. En die drie ons werken ook preventief tegen vetvorming. Eet dan wel ongebrande en ongezouten noten en laat de pinda’s staan.

Vis en ander zeebanket

Met vis en ander zeebanket in je eten blijf je je twee uur langer dan normaal vol voelen na een maaltijd. Vis vergroot de productie van het hormoon leptine in je lichaam dat het hongergevoel vermindert.

Bron: Planet Green

Lees ook op HetkanWel:

Een gedachte over “Vier verrassende natuurlijke vetverbranders

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.