Amandelkokosfudge in chocola en bounty-dromen

AmandelkokosfudgeDit recept is een zoethoudertje voor jullie. Het is één van m’n favoriete tussendoortjes. Misschien omdat het een soort variatie op de bounty is en ik nou eenmaal gek ben op kokos en wuivende palmbomen. En laat ik nou net over een week in het vliegtuig stappen naar zo’n soort bounty-bestemming: de stranden (en binnenlanden) van Thailand!

Dit wordt mijn eerste Azië-ervaring en ik kan niet wachten! Een beetje vakantie, een beetje werk (de laptop gaat mee), veel romantiek (m’n vriendje loopt daar ook rond) en veel muziek! (we gaan mee op toernee met de Biggles Big Band). Vandaar dus ook een zoethoudertje. Want omdat ik een maand in Thailand ben zal ik waarschijnlijk minder tijd hebben om te bloggen (al ga ik natuurlijk hard m’n best doen om jullie mee te laten genieten van de pittige ervaringen die ik ongetwijfeld ga hebben met de Thaise curry’s).

En ook een zoethoudertje omdat ik ondertussen heel hard bezig ben met een make-over van deze website! Ik vond het tijd voor een herkenbaar logo en een frisse lay-out. Maar wel zo dat jullie alles (nog) makkelijk(er) terug kunnen vinden. Het is bijna klaar, maar waarschijnlijk volgt de lancering als ik terug ben uit Thailand.

Voor jullie eigen winterse bounty-ervaring volgen hier dan de instructies:

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.